OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

nokia 6650

T-Mobile a Nokia predstavili na veľtrhu CeBIT v Hannoveri unikátny model Nokia 6650. Toto exkluzívne véčko bude určené iba pre zákazníkov skupiny T-Mobile International vrátane slovenských zákazníkov. Na slovenský trhy by sa mala dostať v lete. Novinka podporuje napríklad rýchle HSDPA prenosy ale aj GPS čip!

 

Nokia 6650 je prvým spoločným modelom T-Mobilu a Nokie, ktorý bude exkluzívne predávaný iba v medzinárodnej sieti T-Mobile International. Novinka ponúkne véčkovú konštrukciu a vcelku kompaktné rozmery - 100x47x16 mm. Hmotnosť bude o niečo vyššia ako u bežných telefónoch - 112 g. Quad-bandový model ponúka dva displeje – vonkajší s uhlopriečkou 1,4 palca, 262 tisíc farbami a rozlíšením 128 x 160 pixlov. Hlavný displej s uhlopriečkou 2,2 palca zobrazuje 16.7 milióna farieb pri rozlíšení 240 x 320 pixlov. Nokia 6650 disponuje 30 MB internej pamäte a je vybavený slotom pre pamäťové karty formátu microSD.

 

Nokia 6650 je smartphone postavený na báze Series 60 3rd Edition. Nechýba fotoaparát s rozlíšením 2-megapixle a bleskom, FM rádio, či audio prehrávač (MP3, AAC, AAC+, eAAC+ a WMA). Prístroj je vybavený konektormi microUSB a 2,5 mm audio konektorom pre pripojenie slúchadiel. Viac by ale potešil 3,5mm audio konektor pre pripojenie akýchkoľvek slúchadiel.

Novinka má zabudovaný aj GPS modul s navigačným systémom NaviGate, nainštalovanou aplikáciou NokiaMaps 1.2 i priloženými mapami na microSD karte v balení telefónu. Samozrejmosťou je aj plnohodnotná výbava dátových technológií – EDGE i HSDPA až do rýchlosti 3,6 Mbps. Novinka bude v predaji už počas leta tohto roku v dvoch farbách za zatiaľ nezverejnenú cenu. Tá bude záležať od jednotlivých mesačných programov.